Támogatás

Belépés

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Szponzor

WWE Pankráció / Pankrátor övek

Szavazás

Mi a véleményed a bemutatott új WWE-övről?:

 

Hit Counter by Digits

Szabályzatok

SZABÁLYZAT
A Nyers Erő weboldal, és a fórum használati szabályzata

A Nyers Erő weboldalra való regisztrálással, és/vagy a fórumba való regisztrálással automatikusan kijelented, hogy a lenti szabályokat elfogadod, és magadra érvényesnek tekinted. A szabályzat el nem olvasása illetve annak nem ismerete nem mentesít be nem tartásának következményei alól.

A weboldal kommentálási rendszerének, és a fórumnak külön-külön megvannak a maga moderálási irányelvei, melyeket itt olvashatsz. A lenti pontok megszegése esetén előfordulhat, hogy kommentárodat vagy hozzászólásodat törölni leszünk kénytelenek, szélsőségesebb esetekben pedig akár a felhasználónevedet (és IP-címtartományodat) is blokkolhatjuk.

A Nyers Erő weboldalon a kommentárok között TILOS:

  • spoilerezni, vagyis olyan meccsek vagy adások eredményeiről beszélgetni, mely meccs/adás a TV6-on még nem ment le, illetve megelőzik a TV6-on látható események időpontját, hiszen ezzel elrontanád mások szórakozását
  • durván káromkodni, feltűnően obszcén utalásokat tenni
  • A felhasználókat arra bíztatni (vagy ahhoz segítséget nyújtani), hogy a Nyers Erőt és a WWE egyéb adásait az internetről szerezzék be illegálisan. Dolgozunk azon, hogy a műsorok az interneten át legálisan megtekinthetőek legyenek, kis türelmet kérünk még, amíg ezt sikerül megvalósítani
  • személyeskedni egy másik hozzászólóval
  • saját weboldalt (különösen off-topic témájú, és 'pankrátor nevelde' oldalakat) reklámozni
  • ugyanazt a kommentárt egymás után többször felküldeni
  • bármiféle olyan kijelentést tenni, mely az alapvető emberi etikettel szemben áll (néhány példa: rasszizmus, drogozás, antiszemitizmus támogatása, szándékos gyűlöletkeltés, stb.)
  • bármiféle politizálás
  • bármilyen olyan, itt nem felsorolt közösségromboló magatartás, amely a többi felhasználó szerint nem helyénvaló

A weboldal moderátorai fenntartják maguknak a jogot, hogy a hozzászólásodat (ha az a fenti pontok valamelyikével ütközik) mindenféle előzetes vagy utólagos figyelmeztetés nélkül kitöröljék. A moderátorok - amíg a fenti pontok szerint végzik munkájukat - nem tartoznak számodra magyarázattal, és a munkájuk nem képezi semmiféle vita tárgyát. Ne feledd: weboldalunk kommentálási rendszerének használata számodra egy LEHETŐSÉG, nem pedig egy JOG.

H-Wrestling fórum regisztráció és szabályzat

Regisztráció
A H-Wrestling fórum két szekcióra van osztva. 'H-Wrestling' illetve 'Nyers Erő' szekciókra. Aki regisztrál a fórumra, annak regisztrációkor választani kell, hogy hová szeretne tartozni alapvetően: A H-Wrestling részlegbe, vagy a Nyers Erő részlegbe?

Mi a különbség?
A fórum H-Wrestling részében a pankráció szempontjából tapasztaltabb fórumozók ülnek, akik évek óta, helyenként több, mint egy évtizede figyelemmel kísérik a pankráció világát. A 'Nyers Erő' szekció pedig főként azoknak nyújt kiváló fórumozási élményt, akik az utóbbi időben kezdték el nézni a pankrációt, esetleg a TV6-os Nyers Erő műsor volt az, melynek segítségével becsöppentek ebbe a világba. A két részleg természetesen átjárható, tehát ez a szekciós rendszer nem diszkriminációról szól: egyszerűen csak úgy gondoltuk a létrehozáskor, hogy a legjobb az volna, ha minden ember képes lenne megtalálni azt a közösséget, ahol a legjobban el tud beszélgetni a többiekkel. Aki erről a weboldalról regisztrál a fórumba, annak azt ajánljuk, hogy a "Nyers Erő" szekciót válassza majd! Később, ha úgy gondolja, bármikor lehetősége lesz 'beiratkozni' a másik részlegbe is, a következőképpen:

Aki - mérlegelés után - úgy dönt, hogy a fórumon a Nyers Erő főtémán kívül a H-Wrestling részlegbe is szívesen írna, annak mindössze annyi a teendője, hogy a H-Wrestling rész "OFF TOPIC" szekciójának "Bemutatkozás" témájába ír magáról néhány szót kultúráltan, és így 24 órán belül megkapja az írási jogot a H-Wrestling szekcióba is. (Olvasáshoz természetesen nincs szükség ilyesmire, ezt a jogot azonnal megkapja mindenki, már a regisztráció pillanatában.)

Azt viszont elvárjuk tőled, hogy fórumunk szabályzatát tartsd be, mely szabályok a következők:

1, Legfontosabb szabályunk: SPOILERSZABÁLY! Fórumunkban lehetőség van spoilerek beírására, ennek mikéntjét elolvashatod a fórumhoz tartozó segítségnyújtásban, ide klikkelve! Spoilernek számít minden olyan dolog (meccs, esemény, történés), amely
H-Wrestling szekcióban: - A valós életben kevesebb, mint 1 hete zajlott le (PPV-k esetében inkább másfél hete)
Nyers Erő szekcióban: - még nem ment le a TV6 műsorán, illetve a TV6-os történetszál még nem tart ott.
Ilyen esetben hozzászólás írásakor kötelességed a spoiler-gombot használni! Ennek elmulasztása esetén figyelmeztetés lehet a jutalmad (azon felül, hogy a tagok valószínűleg kiutálnak majd maguk közül.)
A spoilerszabályról itt olvashatsz részletesebben! (Ebből láthatod, hogy valóban nagyon komolyan vesszük ezt.)

2, Légy kultúrált, kerüld a személyeskedést! Viselkedj úgy, hogy beilleszkedj a közösségbe, ne tégy és ne mondj semmi olyat, amit a valós életben szemtől szembe ne mernél odamondani a fórumtársadnak! Beszélj úgy másokkal, ahogy Te elvárod másoktól, hogy veled beszéljenek!

3, Politizálás a fórum területén úgyszintén nem megengedett. Aki politikai vitát szít, az számíthat valamilyen komoly retorzióra. 

4, Ugyanígy szigorúan tiltott bármiféle olyan szélsőséges kijelentés, amely más embercsoportra nézve sértő lehet akár vallási, akár nemzetiségi, akár szexuális beállítottság szerinti, akár politikai, akár faji hovatartozás szerinti szempontból. Szélsőséges esetekben AZONNALI végleges kizárás jár érte.
Ez vonatkozik a felhasználói nevedre, és a feltöltött kisképedre (avatarodra) is. Nem választhatsz olyan felhasználói nevet, sem pedig olyan avatart, amely kimeríti az előző pont szélsőséges kijelentéseinek bármelyikét is, vagy egyéb módon sérti egy másik fórumtag személyiségét, és/vagy becsületéhez való jogát.

5, Tilos továbbá az ún. technikai rombolás. Ez alatt értendő pl. ugyanazon üzenet egyszerre több helyre való felpostolása, továbbá a hozzászólásokban olyan HTML vagy egyéb kód használata, amely a normális fórumhasználatot a többi tag számára megnehezíti, vagy lehetetlenné teszi.

6, A 'Nyers Erő' szekcióban tilos bármilyen módon arra buzdítani a fórumozókat (vagy ebben segítséget nyújtani nekik), hogy a WWE adásait az internetről szerezzék be. Ez a téma a Nyers Erő szekcióban TABU.

Nos, ezek a szabályok, reméljük egyik sem nehezen betartható!

Várunk köreinkben, fórumozzunk, beszélgessünk együtt a pankrációról!